Hesabınızı ve verilerinizi silme talebi
JetŞoför hesabınızı istediğiniz zaman sildirebilirsiniz. Talebiniz aldıktan sonra 24 saat içerisinde hesabınız silinir ve kişisel verileriniz kaldırılır.
Talebiniz yönetim ekibimize iletilir; onaylanınca hesabınız silinir.
Hesabınıza giriş yapamıyorsanız veya uygulamayı kaldırdıysanız, hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınızı 24 saat içinde sileriz.
Yasal yükümlülükler (vergi, muhasebe ve güvenlik amaçlı kayıt tutma) ve olası uyuşmazlıklar için tamamlanmış yolculuk kayıtları anonim hale getirilerek saklanır. Bu kayıtlar sizinle ilişkilendirilemez; adınız, iletişim bilgileriniz ve konumunuz artık bu kayıtlarda yer almaz.